Hand holding Haarko Knife Hand holding Haarko Knife

Korting

-50%

Laatste kans

Laatste dag: profiteer NU van deze actie

Ontvang 50% korting

- Slechts $19.95 i.p.v. $39.90 (winkelprijs)
- Alleen online beschikbaar
- Zolang de voorraad strekt

Haarko - UNIEK KEUKENMES IN JAPANSE STIJL

Wij hebben het meest uitzonderlijke keukenmes voor koks ontworpen dat de wereld ooit heeft gezien. Mensen over de hele wereld eisten een speciaal mes met meer controle en evenwicht en wij hebben geleverd.

Het Haarko-mes is voorzien van een precies, met de laser gesneden wijsvingergat voor superieure controle. Het lemmet is gemaakt van traditioneel Japans staal, wat garant staat voor een scherp en kwalitatief mes dat vele jaren zal meegaan. Het handvat uit beukenhout is misschien wel het meest comfortabele handvat dat ooit werd gemaakt.

Japanese house

Geschenk

Bestel NU en krijg een
GRATIS receptenboek!

Bestel NU en krijg een
GRATIS receptenboek!

KOKSMES MET ’S WERELDS BESTE PREMIUM CONTROLE

About section image

VAN SAMOERAI TOT CHEF-KOK

In 1868 werd het de samoerai verboden zwaarden te dragen. Als reactie daarop gingen zwaardsmeden zich meer op messen toeleggen. Haarko Japanse keukenmessen vinden hun oorsprong in de machtige katana's van Japan.

About section image

BEAUTY & BEAST

Onze keukenmessen zijn gesmeed van uitzonderlijk hoogwaardig roestvrij staal, waardoor ze veel harder en scherper zijn dan de meeste andere messen.

About section image

EEN MES VOOR HET LEVEN

De messen van Haarko, die veelzijdig gebruikt kunnen worden en een ongelooflijke snijkwaliteit hebben, zijn ideaal voor zowel professionele koks als hobbykoks. Deze koksmessen in Japanse stijl zullen je bijzonder lang van dienst zijn.

ONZE FIJNSTE KEUKENMESSEN IN JAPANSE STIJL

De perfecte grip van het Huusk mes De perfecte grip van het Huusk mes
pointer to the page

1In elk opzicht aangenaam

Alle messen zijn extreem scherp. Ze zijn perfect uitgebalanceerd, waardoor de messen prettig in de hand liggen. Snijden tijdens het koken is nog nooit zo leuk geweest.

pointer to the page

2Met precisie ontworpen tot in het kleinste detail

Elk detail is zorgvuldig gecontroleerd en in aanmerking genomen. Haarko biedt messen van de beste kwaliteit, geïnspireerd door de beste Japanse technieken om messen te maken!

pointer to the page

3Perfecte grip

Het handvat is gemaakt uit kwalitatief beukenhout. Dit harde hout heeft een kenmerkende donkere textuur en zorgt voor een perfecte grip.

Geïnspireerd door traditie, maar er niet aan gebonden

Vandaag helpt Haarko klanten overal ter wereld hun culinaire dromen waar te maken. Of je nu als chef-kok werkt of gewoon graag kookt, je zult genieten van de bevredigende ervaring die Haarko te bieden heeft.

Geïnspireerd door traditie, maar er niet aan gebonden

Vandaag helpt Haarko klanten overal ter wereld hun culinaire dromen waar te maken. Of je nu als chef-kok werkt of gewoon graag kookt, je zult genieten van de bevredigende ervaring die Haarko te bieden heeft.

Wanneer traditie en modern design elkaar ontmoeten

TECHNIEKEN DOOR GENERATIES OVERGELEVERD

Santoku-messen werden in de jaren vijftig in Japan uitgevonden als een samensmelting van traditionele Japanse hakmessen en de moderne westerse koksmessen. Haarko santoku-messen zijn ontworpen om het beste van twee werelden te bieden!

Elk Haarko-mes is zorgvuldig vervaardigd aan de hand van een ontwerp met 138 stappen en wordt vóór elke verzending aan strenge tests onderworpen.

Verliefd op de kunst van het messen maken

Haarko-messen zijn ontstaan uit een passie voor de kookkunst. We wilden een revolutie teweegbrengen op de markt door als eerste een gespecialiseerd keukenmes met een uniek lemmet te maken.

Traditionele Japanse technieken om messen te maken gecombineerd met een moderne aanpak resulteerden in dit fantastische Haarko santoku-mes.

Scherpte vs. Comfort - waarom zou je niet alles mogen hebben?

Sommige messen zijn scherp, maar hebben als nadeel dat ze breekbaar zijn en gevoelig voor afbrokkelen en oxidatie.

Wij zijn van mening dat keukengerei nooit dergelijke problemen zou mogen kennen. Het Haarko-mes is extreem stevig en scherp. Hoogwaardig roestvrij staal en een handvat uit beukenhout staan garant voor de beste prestaties.

Hoor het van de pro's

Ik ben dol op de zeer klassieke Japanse look, met full tang en zichtbare klinknagels. Het mes is bijna recht met een neerwaartse kromming aan de punt, wat sommige taken wat gemakkelijker maakt, met name het snel hakken van groenten, vis en vlees. Het handvat, hoewel niet afgerond, is ongelooflijk glad, dus geen van de randen snijdt in de handpalm. En de bolster is mooi gebogen om op de middelvinger eronder te passen, met de duim comfortabel op het blad geplaatst.

- Yūto Tanaka, Chef-kok.

*Gesponsord partnerschap:

Ik vond hem esthetisch mooi en extreem duurzaam. De bovenkant van het lemmet heeft een goede ronding, waardoor je er comfortabel met je middelvinger op kunt rusten. Het snijden van allerlei groenten en vlees was eenvoudig. Als je op zoek bent naar een redelijk geprijsd santokumes, koop dan Haarko Japan.

- Bernard Descoteaux, Chef-kok.

*Gesponsord partnerschap:

Dit is de meest algemeen erkende stijl van het santoku-mes. De rand van het mes is bijna recht met een scherpe, naar beneden gebogen punt, wat het beste is als je de voorkeur geeft aan snel en efficiënt hakken met nauwkeurige, opwaartse en neerwaartse bewegingen.

- Ellie Clarke, Chef de cuisine

*Gesponsord partnerschap:

Geschenk

Bestel NU en krijg een
GRATIS receptenboek!

Bestel NU en krijg een
GRATIS receptenboek!

Klantervaringen

Noud de Vries
Geverifieerde klant
Trustpilot-sterren
Ik had ten minste één goed mes nodig en op basis van de recensies over dit mes besloot ik het te proberen. Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Het stelde niet teleur. Dit mes is superscherp en maakt snijden en hakken een fluitje van een cent.
Lotte Schepers
Geverifieerde klant
Trustpilot-sterren
Haarko ziet er zo goed uit, voelt zo goed aan en presteert zo goed. Ik ben er helemaal weg van en kan me niet voorstellen dat ik iets anders zou gebruiken. Ik heb al een Huusk en die vond ik uitzonderlijk, maar de Haarko heeft misschien wel het voordeel dat hij gemakkelijker te gebruiken is.
Jens van de Brink
Geverifieerde klant
Trustpilot-sterren
Ik hou van jullie messen, ze zijn mooi en scherp, ik was ze met de hand, laat ze drogen en doe ze dan terug in de doos waarin ze zaten. Ik bewaar ze op mijn aanrecht waar ik eten klaarmaak, zodat ik ze altijd bij de hand heb...
Jan de Lange
Geverifieerde klant
Trustpilot-sterren
Deze messen zijn direct uit de doos zeer scherp, de balans en het ontwerp zijn uitstekend... Tot nu toe uitstekend, ik zal mijn beoordeling bijwerken zodra ik ze een tijdje in mijn bezit heb en ze gebruik.
Daan Willems
Geverifieerde klant
Trustpilot-sterren
Ik had een goed scherp mes nodig voor het bereiden van mijn maaltijden. Werkt geweldig en is makkelijk te gebruiken. Zo blij met mijn aankoop.
Levi Peeters
Geverifieerde klant
Trustpilot-sterren
Ik heb nog een van jullie messen en ben er ook helemaal weg van! Gisteravond voor het eerst gebruikt tijdens het koken op mijn Blackstone grill... perfecte aanvulling op mijn kookgereedschap.

Koop jouw mes